Παρόλο που το Discourse διαθέτει μια επίσημη εφαρμογή που κάνει ορισμένα βασικά πράγματα, όπως ειδοποιήσεις (αφού το CPCwiki είναι εγγεγραμμένο σε αυτήν), μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το φόρουμ ως εφαρμογή μέσω του περιηγητή σας και, από όσο έχω δει, λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά!
Σκέφτηκα ότι κάποιοι από εσάς ίσως ενδιαφέρεστε για αυτό.
Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω με το φόρουμ ως εφαρμογή είναι ότι οι ειδοποιήσεις δεν είναι αξιόπιστες, αλλά αυτό πιθανότατα οφείλεται στις ρυθμίσεις του συστήματός μου.
Λες ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Discourse App ή προτείνεις να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία του προγράμματος περιήγησης (ανάπτυξη ως εφαρμογή) στο iPhone; Το δεύτερο την κάνει να φαίνεται σαν εφαρμογή, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς το πρόγραμμα περιήγησης;
Nαι, πράγματι είναι πρόγραμμα περιήγησης. Είναι απλά για όσους θέλουν να έχουν ορισμένες ιστοσελίδες ως ξεχωριστές εφαρμογές, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο ουσιαστικό όφελος.
Βλέποντάς το στην πραγματικότητα, πέρα από το ότι έχει ένα πολύ εμφανές «bookmark» (αφού είναι ξεχωριστό εικονίδιο) και τις ενσωματωμένες στο σύστημα ειδοποιήσεις, κερδίζεις χώρο μιας και αφαιρεί τη γραμμή διευθύνσεων, τις γραμμές εργαλείων, τις καρτέλες κ.λπ. Πολύ πιο καθαρό.
Εγώ έτσι το έχω, αλλά μάλλον δεν είμαι ο τυπικός χρήστης😁