Vespertino world racing

Γεια,

τελικά έχουμε νέα για ένα από τα πιο ανυπόμονα αναμενόμενα παιχνίδια

Δεν βλέπω την ώρα να το δω - ή να δω βίντεο από αυτό.

11 «Μου αρέσει»

Περιμένω πως και πως να δω πώς θα βγει αυτό το παιχνίδι, γιατί είπαν ότι θα το διανείμουν σε φυσική μορφή, σε κασέτα (cartridge). Αν κατάλαβα καλά, η κασέτα θα έχει ένα τσιπ AY για επιπλέον κανάλι ήχου. Για να δούμε πώς θα χειριστούν τη διανομή της κασέτας. Αν νομίζετε ότι θα μπορείτε απλά να κατεβάσετε και να παίξετε το παιχνίδι την ημέρα της κυκλοφορίας μόνο με ένα αρχείο .cdt, μπορεί να μην ισχύει αυτό. Πιστεύω ότι κρατάτε μικρό καλάθι. :sweat_smile:

Aυτό πρέπει να είναι το μοναδικό παιχνίδι που χρειάστηκε ποτέ τρία νήματα στη σειρά :smiley:

1 «Μου αρέσει»

Aυτή η δημοσίευση είναι τόσο εξαιρετική που θα έπρεπε να τελειώνει με το «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ».

2 «Μου αρέσει»

Χμ… δεν έχω δει κανένα - γι’ αυτό και το δημοσίευσα… περίεργο

Όχι, υπήρχε ένα αρχικό θέμα στο παλιό φόρουμ που κράτησε τόσο πολύ, ώστε το φόρουμ κατέρρευσε όταν προσπάθησα να το συγχωνεύσω με ένα δεύτερο νήμα. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα τρίτο για να συνεχιστεί η συζήτηση, κάνοντας αυτό ουσιαστικά το τέταρτο!

1 «Μου αρέσει»

Α, καταλαβαίνω, μιας και το παλιό είναι μόνο για ανάγνωση και αυτά ήταν όντως μερικά νέα μετά από μήνες απόλυτης σιγής… σκέφτηκα ότι ίσως αξίζει να το συζητήσουμε.

Δεν είχα καταλάβει ότι πιάσαμε ήδη το όριο bandwidth του διακομιστή :joy:

Όχι, σίγουρα πολύ καλά έκανες και άνοιξες ένα!

Όχι, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε κασέτα, παρόμοια με την κασέτα του Alcon 2020. Εκτός αν αλλάξουν αυτά τα δεδομένα, την κατασκευή της κασέτας θα αναλάβει η Toto· δεν θα κυκλοφορήσει σε CDT.

1 «Μου αρέσει»

Δεν είναι φόρουμ του CPCwiki αν δεν υπάρχει ένα θέμα για το Vespertino σε εξέλιξη.

6 «Μου αρέσει»

Ma, ma, ma… i BG Games den θα skeftoún ólous tous idoktítes CPC464 pou échoun agorásei epektáseis RAM gia to michánimá tous allá den échoun kalódia/odigó dískou;!

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω.

Γι’ αυτό έχουμε μια κασέτα (cartridge) και τρέχει σε διαμόρφωση μνήμης 64KB, καθώς χρησιμοποιεί τη μνήμη σχεδόν μόνο για συγκεκριμένα πράγματα της οθόνης, ενώ ο κώδικας και όλα τα «φορτώσιμα» γραφικά βρίσκονται στην κασέτα;

Αυτό κατάλαβα από τη συζήτηση.

Υποθέτω ότι απαιτεί φυσικό υπολογιστή - όχι εξομοιωτή.

1 «Μου αρέσει»

Ισχυρίζονται ότι θα βάλουν ένα επιπλέον τσιπ ήχου στην κασέτα.

Θα μπορείτε να παίξετε και σε εξομοιωτή (Emulator).

1 «Μου αρέσει»

Пώς γίνεται αυτό, αφού έχει ένα επιπλέον τσιπ;

Για περισσότερα κανάλια μουσικής, αλλά το παιχνίδι μπορεί να τρέξει και χωρίς αυτά τα επιπλέον κανάλια.

1 «Μου αρέσει»

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω.

Γι’ αυτό έχουμε μια κασέτα (cartridge) και τρέχει σε διαμόρφωση μνήμης 64KB, καθώς χρησιμοποιεί τη μνήμη σχεδόν μόνο για συγκεκριμένα πράγματα της οθόνης, αλλά ο κώδικας και όλα τα «φορτώσιμα» γραφικά βρίσκονται στην κασέτα;

Αυτό κατάλαβα από τη συζήτηση.

[/quote]

Το αστείο μου ήταν μια απάντηση στον XeNoMoRPH που ανέφερε ότι «δεν θα κυκλοφορήσει σε CDT». Δυστυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν είχα ανακαλύψει πώς να κάνω παράθεση το δημοσίευμα στο οποίο απαντούσα, κάτι που θα παρείχε κάποιο πλαίσιο — αλλά τώρα βρήκα ποια κουμπιά πρέπει να πατήσω. :slightly_smiling_face:

2 «Μου αρέσει»

Σε καταλαβαίνω, ήταν όντως μια απότομη μαθησιακή εμπειρία :slight_smile:

Άκουσα μήπως cartridge και 64Kb :face_with_tongue:; Ελπίζω το παιχνίδι να έχει πλήρη χειρισμό με joypad και να λειτουργεί στο GX4000!!!

2 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»